Om oss

Rause Retter

Rause Retter har servert kvalitetsmat siden 2006.

Møt Randi Roggenbihl

Foto av Randi Roggenbihl

Randi Roggenbihl

Kjøkkensjef/eier

Jeg har alltid brent for mat og for gode råvarer, og matinteressen startet hjemme hos farmor. Der kunne jeg sitte å følge med når Marion tryllet frem hvite sauser, stekte julas skinkestek og kokte surkål fra bunnen av. Moren min, Ellen har også inspirert meg med krydder, vegetar og mer eksprementell mat.

Jeg utdannet meg først som grafisk designer, men den skjermbaserte jobben kjedet meg. Det var det kreative ved faget som fanget min interesse. Så da jeg bestemte meg for å gjøre noe annet, var det naturlig å tenke mat. Da ble det lunsjkokk på Mat & Mer på Bjølsen. Deretter noe av læretiden på Bagatelle. Videre til Gastronomisk Institutt og en diplom i kokkefag der. På Posthallen Restaurant var det tempo og store utfordringer. Snitter på Solglimt Catering var også nyttig lærdom. Det er noe med logistikken å lage mat til 1000 mennesker som er nyttig å ha med seg.

I det hele tatt begynner erfaringen og lista å bli lang. Jeg elsker å lage mat, jeg elsker jobbene mine - som kjøkkensjef for en større kantine, og cateringen Rause Retter. Det kan være hektisk og til tider svært slitsomt, men det er lystbetont og utrolig gøy.

Gleden over å skape noe er fantastisk givende.

Kontakt oss