Rause Retter Personalrestaurant

Rause Retter drifter i dag to personalrestauranter i Nydalen, og bespiser ca. 250 gjester om dagen. Idéen Rause Retter Personalrestauranter er et annerledes konsept. Vi unngår i stor grad å bruke halvfabrikater, det er alltid ferske grønnsaker i salatbaren, og suppene våre er naturligvis alltid hjemmelaget. Du skal få overskudd av å spise i vår kantine. Maten vår skal gi deg energi til enda noen timer foran skjermen eller ute på kundebesøk. Personalrestauranten skal være et hyggelig samlingssted og et pusterom hvor du kan nyte et sammensatt og energirikt måltid. 

Gled deg til lunsj!

  • Energi

  • Matglede

  • Ferske råvarer

Eksempel på lunsjmeny

Brød og pålegg
Salater, bakte grønnsaker, pastasalater m/fullkornspasta, bakte rødbeter m/kesam, tunfisksalat, eggesalat, jalapenos, oliven, tomatsalat, agurksalat, skinke, thairetter, hjemmelagede dressinger, fredagsvafler og sesongbetont mat.
Varmrett: Oksegryte m/ris
Suppe: Søtpotet m/kokosmelk
Kaffe/te og vanndispenser

Dagens beste måltid spiser du hos Rause Retter.