Selskapsmenyer

En smakfull helaften

Rause Retter har selskapsmeny for en smakfull helaften. Fisk, kjøtt, oster og dessert. Vi kan ordne det meste.

Kontakt oss for mer info

Fisk

  • Pannestekt torsk m/hvitvinssaus og fennikel

  • Ovnsbakt laks m/sellerirotpuré og urtesaus

  • Ørret m/eplesaus

  • Dampet steinbit m/bakte rotgrønnsaker

  • Kamskjell på ertepuré m/chorizopølse

  • Dampede blåskjell gremolata

  • Kongekrabbe thai style

Kjøtt

  • Indrefilet av okse m/rødvin og balsamicosaus

  • Andebryst m/appelsin- eller kirsebærsaus

  • Kalkunbryst m/hvitvinssaus

  • Kalv m/blåmuggsaus

  • Lammelår m/urter

  • Indrefilet av lam m/rosmarinsjy

Oster

  • Med tilbehør som colier, fiken, hjemmebakt brød, div.

  • Vellagret gryère blåmuggost

  • Manchego Pecorino

  • Tallegio Chèvre

Dessert

  • Panna cotta m/pasjonsfrukt

  • Sjokoladefondant m/tilbehør

  • Créme Brûlée

  • Sjokolademousse

  • Friske bær og is

En liten munnfull

  • Amuse-bouche

    Min. 25 pers.

    Du velger 4 til 10 små retter. Pris avtales etter hvilke retter du tar. Gjennomsnittspris er ca. 200,- til 300,- per pers. ​eks. 15% moms. Ring oss for menyforslag.