Fisk
Pannestekt torsk m/hvitvinssaus og fennikel
Ovnsbakt laks m/sellerirotpuré og urtesaus
Ørret m/eplesaus
Dampet steinbit m/bakte rotgrønnsaker
Kamskjell på ertepuré m/chorizopølse
Dampede blåskjell gremolata
Kongekrabbe thai style
Kjøtt
Indrefilet av okse m/rødvin og balsamicosaus
Andebryst m/appelsin- eller kirsebærsaus
Kalkunbryst m/hvitvinssaus
Kalv m/blåmuggsaus
Lammelår m/urter
Indrefilet av lam m/rosmarinsjy
Dessert
Panna cotta m/pasjonsfrukt
Sjokoladefondant m/tilbehør
Créme Brûlée
Sjokolademousse
Friske bær og is
Oster
Med tilbehør som colier, fiken, hjemmebakt brød, div.
Vellagret gryère blåmuggost
Manchego Pecorino
Tallegio Chèvre
En liten munnfull
Amuse-bouche
Min. 25 pers.Du velger 4 til 10 små retter. Pris avtales etter hvilke retter du tar. Gjennomsnittspris er ca. 200,- til 300,- per pers. eks. 15% moms. Ring oss for menyforslag.