Tapas og fingermat

Tapas og Fingermat

Rause Retter setter sammen en deilig meny til dere utifra deres ønske, budsjett og tilgang på årstidens råvarer. Priser for buffet starter på 395; kr. Eksempel på retter se meny under. 

Ta kontakt for mer info

  • Minimum 20 personer.

  • Fylte kyllingbryst med spinatkrem

  • Langtidsbakt laks med hvit pepperrot

  • Rødbetsalat med kesam og lime

  • Italiensk frittata med mozzarella og søtpotet

  • Amandinepotet med hvitløk og kjørvel

  • Brød, aioli, hummus

  • Grønn salat og bønne- og spiresalat

 

 

  • Minimum 20 personer

  • Grillet kyllingspyd med bakt paprika

  • Okse indrefilet med rødvinsredusksjon

  • Ovnsbakt steinbit med syltet rødløk

  • Risotto med skalldyrkraft og parmasan

  • Foccacia, gresskarvinagrettè og ramsløkpesto

  • Grønn salat, ovnsbakte auberginer og squash

 

 

  • Minimum 20 personer

  • Kamskjell med ertepuré


  • Salmalaks, avokado og vårløk

  • Makirull, tempura maki

  • Pad thai, nudelsalat m/kylling og cashewnøtter

  • Tom Yum kung, thaisuppe m/reker

  • Grillet andebryst med gresskarpuré

  • Stekt ris, ingefær og vårløk